Museu d’Art Jaume Morera. Lleida

El Museu d’Art Jaume Morera de Lleida és un servei museístic caràcter públic, la missió del qual és la de promoure el coneixement de les seves col·leccions i explicar, des de la reflexió i la crítica, les diferents narracions de l’art modern i contemporani, especialment les que es relacionen amb l’àmbit territorial i cultural de Lleida, del qual en forma part, amb l’objectiu d’afavorir la incorporació dels seus visitants com agents actius del seu desenvolupament cultural, a partir de la generació de noves formes de mediació cultural, entre les quals destaquen el seu programa d’exposicions i activitats y el seu programa educatiu, que promouen la formació i el gaudi del públic generant espais per a la reflexió crítica i el debat.

El Museu és de titularitat municipal i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

El blogmuseu és un espai obert a la conversa al voltant de l’activitat i ells projectes del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida a Internet. El bloc és l’eix central per establir el diàleg a través de les diferents plataformes en què el Museu té comptes:  Twitter, FacebookFlickr… .

Tant el blog com aquests altres espais a les diferents plataformes de la web social són oberts als comentaris dels lectors, que seran publicats si compleixen aquests requisits:

  1. Que siguin pertinents, és a dir, que no s’allunyin del tema tractat.
  2. Que mantinguin el respecte i el bon clima i no ofenguin ni atemptin contra la dignitat d’altres persones.
  3. Que no continguin dades de caràcter personal ni informació publicitària.

El bloc es reserva el dret de no publicar qualsevol aportació que no observi aquestes indicacions mínimes.

Museu d’Art Jaume Morera
Carrer Major, 31 – Edifici Casino
25007 Lleida
Tel.: (+34) 973 700 419
Fax: (+34) 973 700 487
mmorera@paeria.cat.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.