Prorrogada l’exposició “Català-Roca. Retrats” fins l’1 de juny

Amb motiu de la bona acollida de la mostra, el Museu d’Art Jaume Morera ha decidit prorrogar l’exposició “Català-Roca. Retrats” fins el proper diumenge, 1 de juny (la clausura estava prevista el 27 d’abril). La mostra, que ofereix l’oportunitat de conèixer una de les facetes més desconegudes d’un dels fotògrafs cabdals de la història de la fotografia al nostre país, ha rebut més de 3.000 visites des de que es va inaugurar el passat 30 de gener. A més a més, 36 grups, bàsicament grups educatius de primària, secundària i batxillerat han participat en les activitats educatives que s’han organitzat expressament per aquesta mostra. En aquest sentit, també han visitat l’exposició, entre d’altres, diversos grups de l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol i de la Universitat de Lleida.

L’entrada a l’exposició és gratuïta i el Museu, prèvia concertació horària, ofereix també gratuïtament visites comentades per a grups. L’horari d’obertura de l’exposició és de dimarts a dissabte, de 12 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h; dilluns, tancat.

Per altra banda, l’exposició “Català-Roca. Arquitectura” ubicada al vestíbul de la seu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, mostra centrada en la seva fotografia d’arquitectura, també es prorrogarà fins el proper 1 de juny.

Tags: , , ,

Comments are closed.