Temps de canvis. Col·lecció Fundació Privada AAVC

El passat dijous, 20 de juny, va tenir lloc al Museu d’Art Jaume Morera la inauguració de l’exposició Temps de canvis. Col·lecció Fundació Privada AAVC, una mostra que ofereix per primera vegada l’oportunitat de conèixer amb profunditat aquesta col·lecció recentment dipositada al Museu integrada per una vintena de peces originals d’alguns dels artistes contemporanis del nostre país amb més projecció nacional i internacional i d’un fons d’obra gràfica format per més d’una cinquantena de gravats.

L’exposició, comisariada pel conservador del Museu, Francesc Gabarrell, es presenta com una ocasió excepcional de contemplar alguns dels grans noms de la plàstica contemporània, i a la vegada, entendre l’evolució de l’art en les darreres dècades, especialment la transició de les manifestacions artístiques del segle XX al XXI. En aquest sentit, l’obra i els artistes presents en la mostra es podrien agrupar, a grans trets, en tres grans blocs: l’Informalisme, el Simbolisme i la Nova Figuració i el Neoconceptualisme vinculat a l’art objectual i l’ocupació de l’espai.

Entre els artistes representats en aquesta col·lecció i l’obra dels quals es pot veure en aquesta exposició, es troben autors com Sergi Aguilar, Frederic Amat, Antoni Muntadas, Joan Hernàndez Pijuan, Perico Pastor, Antoni Tàpies, EVRU, Francesc Torres, Susana Solano o Jaume Plensa.

La mostra es podrà visitar fins al proper 29 de setembre a la sala d’exposicions temporals del Museu.

Tags: , , ,

Comments are closed.