“Las herméticas” de Miquel Viladrich a París

Les Hermètiques de Miquel Viladrich

L’oli sobre taula Las Herméticas (1909), l’obra de Miquel Viladrich propietat de la Diputació de Lleida i en dipòsit al Museu d’Art Jaume Morera, es pot contemplar, des del divendres passat, dia 7 d’octubre, al Musée de l’Orangerie de París amb motiu de l’exposició L’Espagne entre deux siècles. De Zuloaga à Picasso (1890‐1920), una gran mostra que té per objectiu difondre a la capital de França la millor pintura espanyola del pas de segle. Aquesta exposició, organitzada pel Musée d’Orsay i el Musée de Orangerie, amb la col∙laboració de la Fundación MAPFRE, proposa una visió panoràmica les diverses tendències i les diferents possibilitats plàstiques que van confluir en el canvi dels segles XIX al XX a l’Estat amb l’ànim de donar a conèixer els seus principals representants entre el públic francès i internacional. L’exposició romandrà oberta fins al 9 de gener de 2012.

____________________.

Tags: , , , ,

Leave a Reply